Contacteer ons

Contact Persoon : Seline Zheng

Telefoonnummer : +86 573 8188 3938

Free call

De Heyutechnologie opende zijn eerste ervaringsopslag in Shanghai op 7 Augustus

August 20, 2020

Laatste bedrijfsnieuws over De Heyutechnologie opende zijn eerste ervaringsopslag in Shanghai op 7 Augustus

Op 7 Augustus, 2020, Heyu-hield de Technologie de openingsceremonie van de eerste off-line de ervaringsopslag van het land bij de 2de Weg van No.118 Ruijin, Shanghai. De algemene manager van het bedrijf, M. Wei Pan, en de afgevaardigde algemene manager, M. Zhiliang He, woonde de ceremonie bij en opende gezamenlijk de ervaringsopslag.

 

Aangezien een onderneming die technologische innovatie en de slimme diensten, Heyu-Technologie integreren altijd „heeft genomen iedereen ademt Schone Lucht“ als zijn collectieve opdracht, is geëngageerd aan het creëren van een schoon luchtmilieu, en werkt met de vele hoogste drie ziekenhuizen over het land samen. De sterilisator van de Ekeairlucht is wijd gebruikt op zeer belangrijke medische gebieden zoals het ziekenhuis ICU, bloedafdeling, brandwondafdeling, ruimte bij pasgeborenen, enz., en genoten van een hoge reputatie op het gebied van medische luchtdesinfectie.

 

Het openen van de eerste off-line ervaringsopslag dit keer merkt het officiële openen van voor c-eind van Ekeair-luchtsterilisator om aan de behoeften van vatbare mensen te voldoen. Voor de openingsdag, debuteerden de nieuwe de generatieproducten van Ekeair voor het eerst in openbare mening. De ervaringsopslag heeft een speciaal gebied van de productvertoning en een gebied van de klantenervaring, waar de klanten het schone die milieu kunnen ervaren door Ekeair materiaal op plaats wordt gecreeerd.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

sales@ekeair.com