Contacteer ons

Contact Persoon : Seline Zheng

Telefoonnummer : +86 573 8188 3938

Free call
Jiaxing Heyu Purification Technology Co., Ltd.

Iedereen Scherp bij het Genieten van van Schone Lucht.

  • Jiaxing Heyu Purification Technology Co., Ltd.
  • Jiaxing Heyu Purification Technology Co., Ltd.
  • Jiaxing Heyu Purification Technology Co., Ltd.
  • Jiaxing Heyu Purification Technology Co., Ltd.
  • Jiaxing Heyu Purification Technology Co., Ltd.
  • Jiaxing Heyu Purification Technology Co., Ltd.
Bedrijf Details:
Grote Markt: Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Exporteur
Merken: Ekeair Aantal werknemers: 100~150
Jaarlijkse omzet: 10M-15M Opgericht Jaar: 2018
Export pct: < 10%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding


China Jiaxing Heyu Purification Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

HTech, (vroeger als Jiaxing Sanyin wordt bekend), in trillende Tongxiang-Stad, Zhejiang-Provincie wordt gevestigd, is een technology-oriented onderneming gewijd aan het verstrekken van de oplossingen van de luchtnetheid op het medische gebied dat. Ons deskundigenteam van beroeps heeft de hoogst efficiënte Ekeair-Eenheid van de Luchtsterilisatie voor gebruik in Pulmonology, Noodsituatie, ICU, Transplantatie, CT en veel andere afdelingen van de ziekenhuizen en koortsklinieken ontwikkeld.

 

Onze Eenheid van de de reeks Mobiele Sterilisatie van Ekeair MKJ heeft de eerste „creeert Blauwe“ toekenning gewonnen. Door de ernstige eerste fasen, evenals nu in de aan de gang zijnde bestrijding van epidemie covid-19 in China is de MKJ-reeks een uitstekende keus voor luchtsterilisatie en reiniging in de centra van de besmettingscontrole van de onze ziekenhuizen gebleken te zijn. Onze eenheden werden gekocht door de volgende hoogste nationale ziekenhuizen en zij allen melden hun uiterste tevredenheid met ons systeem.

 

Wij zijn zeer trots om van de dienst aan ons land, ons medisch personeel en patiënten in de onze ziekenhuizen in zulk een belangrijke tijd geweest te zijn.

Geschiedenis

2014 | Het Milieu Purification Technology Co Ltd werd van Jiaxingssanyin gevestigd

2015 | De de sterilisatietechnologie van de Ekeairlucht won de eerste „creeert Blauwe“ toekenning op de Internationale schone luchtconferentie

2015 | Deelgenomen aan beginnende ceremonie van „van de de Ademhalingstechnologie van Nanshan de Gezonde Innovatie en Industrialisatie Alliance“. De „producten als dit niet alleen maken de lucht schoon, maar ook controleren biologische verontreiniging. Het kan op vatbare gebieden zoals ICU, Infusieruimte, poliklinische patiëntzaal enz. worden toegepast,“ Kameraad van Chinese Academie van Wetenschap Nanshan geciteerde Zhong.

2016 | Samengewerkt met Nanshan Zhong in het ziekenhuis paste het gebied van de besmettingscontrole, eerst een strategie van „Reiniging van alle industrieën toe, het ziekenhuis“.

2017 | Professor Dong Wang, Changhai-het Ziekenhuis van de Tweede Militaire Medische gedeeld Universiteit academisch van „Luchtkwaliteitcontrole voor Spijsverteringsendoscopiecentrum“ bij de Chinese Endoscopist-Conferentie. De de sterilisatiepost van de Ekeairlucht kan de luchtkwaliteit in het Endoscopiecentrum als experimenteel onderwerp effectief verbeteren.

2018 | Jiaxing Heyu Purification Technology Co Ltd werd gevestigd, met een visie van „iedereen heeft schone lucht te ademen“.

2019 | Deelgenomen aan de 4de Nationale Academische Conferentie van CICU. Ekeair is gewijd aan medische schone lucht & sterilisatie, en het daadwerkelijke effect is geïntroduceerd aan deelnemers door Professor Ronglin Jiang, directeur-verkiest van de geneeskunde van Zhejiang ICU.

2020 | Htech heeft zich bij het ras voor de slag van covid-19 sinds het vroege stadium aangesloten. Gereageerd in de eerste keer, stormloop in Wuhan-de ziekenhuizen en de andere ziekenhuizen in 18 steden om de luchtsterilisator tijdens de taaie tijd te installeren. Beduidend verstrekt patiënten en gezondheidszorgpersoneel met hogere bescherming die, die een veilig ademhalingsmilieu verzekeren en Collectieve Sociale Verantwoordelijkheid ondernemen.

2020 | In Augustus, Htech met succes op de „Technologie en Innovatie Hulpraad“ van Zhejiang-het Centrum dat van de Gelijkheidsuitwisseling wordt vermeld

2020 | In Juli, Ekeair-werd het product met succes in aanmerking genomen voor de 5de „Nanshan-Toekenning“ voor de Producten van de Luchtreiniging in de Binnenlandse markt.

2020 | In December, is Htech verklaard om het „High-tech Ondernemings“ certificaat te verkrijgen.

Dienst

·  Htech is bezig geweest met de ontwikkeling, de productie en de verkoop van van de luchtreiniging en sterilisatie modules en het mobiele materiaal van de luchtsterilisatie.

·  De de sterilisator effectief filters van de Ekeairlucht de dragers in de lucht van bacteriën, paddestoelen, virussen, enz., blokkeert de de transmissieketen van de aërosollucht, en beschermt het luchtmilieu van medische personeel en patiënten.

·  Het materiaal van de luchtsterilisatie door Htech wordt geproduceerd wordt wijd gebruikt op vatbare diagnose en behandelingsgebieden zoals het ziekenhuis ICU, bloedafdeling, brandwondafdeling, endoscopiecentrum, en poliklinische patiënt en noodsituatieafdeling die.

·  De producten zijn diep geïmpliceerd in de van de luchtreiniging en sterilisatie industrie, en geleidelijk aan uitgebreid aan huishoudens, banken, scholen, openbare ruimten en andere gebieden naast het medische gebied.

Ons Team

Bericht van de Voorzitter & CEO

 

HTECH is een Chinese onderneming op technologie gebaseerd die van een hoge reputatie allebei in binnen- en buitenland geniet. Wij specialiseren ons in het verstrekken van de veilige oplossingen van de luchtnetheid op het medische gebied. Ons uitstekend van de luchtsterilisatie en reiniging ontwikkeld en vervaardigd materiaal, plaatselijk, wordt wijd gebruikt in zeer belangrijke kenmerkende en behandelingsmilieu's op het ziekenhuis ICU, bloed en brandwondafdelingen, endoscopiecentra evenals veel andere gebieden.

 

Sinds het begin van 2020 COVID - 19 hebben een bedreiging voor de gezondheid en de veiligheid van al mensheid gevormd. Ons bedrijf omhelste onze sociale verantwoordelijkheid helpen dit nieuwe type van longontsteking met het station van de de reeks mobiele sterilisatie van EKEAIR bestrijden MKJ. Deze mobiele stations verminderen effectief de schadelijke aërosols in de lucht, daardoor afsnijdend de transmissie van het virus en andere schadelijke micro-organismen en bijgevolg verstrekkend een hogere mate van bescherming aan het medische personeel op de frontlinie evenals de patiënten die zij hebben moeten om geven voor.

 

In de toekomst, zullen wij ons aan de perfectie van ons van de luchtreiniging en sterilisatie systeem wijden. Wij zijn volledig geëngageerd aan deze taak. Onze opdracht is „iedereen verdient om schone lucht“ te ademen.

 

Wij nodigen u uit om onze website bij uw vrije tijd te doorbladeren. Wij stemmen in met om het even welke commentaren, koppelen, en vragen terug. Samenvattend, namens alle collectieve stafmedewerkers evenals onze werknemers, zou ik mijn oprechte appreciatie aan u willen uitdrukken voor uw aanmoediging en steun!

 

Oprecht,

 

 

China Jiaxing Heyu Purification Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Wei Pan

Voorzitter & CEO, Jiaxing Htech

 

 

 

Bedrijfstructuur

 

China Jiaxing Heyu Purification Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

 

Zeer belangrijk Personeel

Zhiliang hij

ONZE Ondeugd GM & GM van Op de markt brengend Centrum

Hij wordt toegewijd aan marketing en bekwaam in verkoop meer dan 20 jaar.

Het werken hard is zijn geloof.

 

Zhiyaozon

Hogere Ingenieur

Meester van elektrotechniek

Shanghai Jiao Tong University

ONZE Belangrijkste Technologieambtenaar

 

Seline Zheng

ONZE Belangrijkste Op de markt brengende Directeur

Als vrouw van onze voorzitter M. Wei Pan, heeft zij zich op geconcentreerd

marketing strategie van de Internationale markt.

Zij is volledig van optimisme, positief, moedig, en vriendelijkheid.

 

 

Ons Team

Yingying met u | Financiële Directeur                 Weichang Zhu | Uitvoerig GM
Qian Gu | U-Supervisor                            Michelle Ma | Klantenservice
Xiao Chen | Naverkoopmanager                 Peihua Zhang | R&D-Ingenieur
Gabbie hij | Internationale Verkoop                  Tracy Zhong | Verkoopmedewerker

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

sales@ekeair.com