Contacteer ons

Contact Persoon : Seline Zheng

Telefoonnummer : +86 573 8188 3938

Free call

BESMETTING BIJ PASGEBORENEN IN SHUNDE-HET ZIEKENHUIS VAN ZUIDELIJKE MEDISCHE UNIVERSITEIT: HET VIRUS EPSTEIN-BARR KAN DOOR DRUPPELTJES WORDEN OVERGEBRACHT

September 17, 2019

Op 11 Mei, gaf de website van Provinciaal de Gezondheidscomité van Guangdong het nieuws van het onderzoeken van en het behandelen van de besmetting bij pasgeborenen in Shunde-het Ziekenhuis van Zuidelijke Medische Universiteit en de verwijdering van de voorzitter van het ziekenhuis in kwestie vrij.

 

Na de besmetting, de Provincieopstelling van Guangdong een inherent onderzoeksgroep en een deskundige werkgroep. Door epidemiologisch onderzoek, klinische gevallenanalyse, nosocomial besmettingsonderzoek en etiologieopsporing, heeft men dat geconstateerd dit een nosocomial die besmettingsgebeurtenis door darmvirus (ecovirus 11) wordt veroorzaakt is, 5 kinderen met longontsteking bij pasgeborenen en andere basisziekten stierven, zijn 13 gevallen van besmetting genezen en gelost, is 1 geval nog in het ziekenhuis voor behandeling, en de voorwaarde is stabiel.

laatste bedrijfsnieuws over BESMETTING BIJ PASGEBORENEN IN SHUNDE-HET ZIEKENHUIS VAN ZUIDELIJKE MEDISCHE UNIVERSITEIT: HET VIRUS EPSTEIN-BARR KAN DOOR DRUPPELTJES WORDEN OVERGEBRACHT  0

Echo-virus

 

ECHO het virus is een soort RNAvirus, die tot darmvirus B, darmvirus, micrornaviridae behoren. Epstein-Barr virustype 11 besmetting is hoofdzakelijk verwant met ademhalingskanaalbesmetting. Zijn klinische manifestaties zijn koorts, lusteloosheid, moeheid, uitbarsting, enz. De meeste patiënten zijn hoofdzakelijk mild, en kunnen self-healing; een paar patiënten kunnen tot strenge wegens hun andere ziekten of lage immune functie ontwikkelen.

 

Het virus van Epstein wordt Barr hoofdzakelijk overgebracht door faecale mondelinge route en ook door druppeltjes. Het is hoogst besmettelijk en kan bijna alle cellen in het lichaam besmetten.


Dit incident is een activeringsvraag. De luchtnetheid is zeer belangrijk voor pasgeborenen, vooral in NICU. Hun weerstand is slecht, zelfs kunnen de gewone bacteriën en de virussen levensgevaarlijk zijn als zij besmet zijn.

laatste bedrijfsnieuws over BESMETTING BIJ PASGEBORENEN IN SHUNDE-HET ZIEKENHUIS VAN ZUIDELIJKE MEDISCHE UNIVERSITEIT: HET VIRUS EPSTEIN-BARR KAN DOOR DRUPPELTJES WORDEN OVERGEBRACHT  1

 

Station van de de luchtsterilisatie van EKEAIR het mobiele kan 100%-filtratie van deeltjes zo bereiken klein zoals 0.3um. Het ECHO virus moet aan de deeltjes voor transmissie worden vastgemaakt. Yuke kan het virus effectief filtreren en buiten werking stellen om de gezondheid van pasgeborenen en medisch personeel te beschermen.

 

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

sales@ekeair.com